Në mungesë të kourumit ka dështuar mbledhja e komisionit për ekonomi, kur pritej të shqyrtohej raporti vjetor i ndërmarrjes publike Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut – KOSTT për vitin 2022.

Të pranishëm ishin vetë tre deputetë, dy nga LVV-ja dhe një nga PDK-ja, të tjerë deputetë munguan.

/TV Malisheva

Share.