Kompania amerikane Hennessey ka prezantuar veturën më të madhe në të cilën deri më tani ka punuar – e bëhet fjalë për një pick-up me gjashtë rrota që prodhon 1.000 kuaj-fuqi.

Është modeli Hennessey Mammoth 10000 6×6, që është i bazuar në modelin Ram TRX, transmeton TV Malisheva.

Është një veturë 7.190 mm e gjatë 2.133 e lartë dhe 2.235 e gjerë.

Çmimi i Hennessey Mammoth 1000 6×6 sillet nga rreth 450 mijë dollarë dhe vetëm 12 sosh do të prodhohen.

Mammoth është modeli më i fuqishëm i pick-upa nga Hennessey që ka gjashtë rrota. /TV Malisheva

Share.