Një njeri mund të shkojë në një dyqan ushqimor dhe të kthehet në shtëpi, për shembull, me tetë kanaçe fasule sepse ishin me një çmim aksion.

Por rezulton se ultra të pasurit janë njësoj si një klient i rregullt, por në mënyrë të ndryshme.

Një prej tyre, i paidentifikuar, u largua së fundmi nga selia qendrore e Bugatti në Molsheim me tetë automjete.

Ky pronar u largua nga fabrika me një flotë prej gjashtë Baby Bugatti II me ngjyra të ndezura, një Chiron Super Sport 300+ dhe një Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition i certifikuar nga “La Maison Pur Sang”.

Bugatti e quan këtë mënyrë të dorëzimit një nga shembujt më të rëndësishëm të përvojës së shërbimit ndaj klientit.

Prodhuesi i automjeteve, duke u kujdesur për ultra të pasurit, punon shumë për t’i bërë ata të ndihen të veçantë dhe ky është vetëm shembulli i fundit që e bën këtë.

/TV Malisheva

Share.