Meghan, Dukesha e Sussex (41), zbuloi në një intervistë të gjerë për Variety se 38-vjeçarit Princ Harry pëlqen ushqimin e shpejtë nga një restorant në Los Anxhelos.

Ajo tha se hamburgerët e tij të preferuar janë nga restoranti In-N-Out në gjysmë të rrugës midis Los Anxhelosit dhe shtëpisë së tyre.

“Është vërtet argëtuese të kalosh nëpër makinë dhe t’i befasosh ata. Ata tashmë e dinë urdhrin tonë.”

Dukesha tha gjithashtu se “historia e dashurisë” e saj dhe Harry-t frymëzoi botën sepse “njerëzit e duan dashurinë”.

“Unë dhe bashkëshorti im shohim shumë gjëra përmes historisë sonë të dashurisë. Mendoj se kjo është ajo me të cilën u lidhën njerëzit në mbarë botën, veçanërisht dasma jonë. Njerëzit e duan dashurinë. Dhe përkufizimi ynë i dashurisë është vërtet i gjerë: dashuria për partnerin, dashuria për veten, dashuria ndaj komunitetit dhe familjes… Ne e përdorim atë si bazë për llojin e shfaqjeve dhe dokumentarëve që duam.”

Duke folur për hapësirën e përbashkët të punës në rezidencën e tyre në Montecito, Kaliforni, ajo tha: “Ne ndajmë një zyrë. Ne po punojmë nga shtëpia, pasi shumica e njerëzve kanë filluar të punojnë gjatë karantinës. Kjo na lejon të kalojmë shumë kohë me fëmijët tanë në këtë kohë vërtet të veçantë në jetën e tyre.”

“Nuk do ta kthejmë kurrë këtë kohë. Unë përgatis mëngjesin dhe përgatis fëmijët për ditën. Ne bëjmë shumë telefonata dhe zmadhime të përbashkëta, por gjithashtu përpiqemi të ndajmë se ku mund të përqendrojmë energjinë tonë në mënyrë që të arrijmë edhe më shumë.”

Ajo zbuloi disa gjëra të tjera rreth Princit Harry.

“Ai është shumë i mirë në përgjigjen e mesazheve. Përpiqem të jem sa më i shpejtë në përgjigjen e emaileve. Unë gjithmonë them, nëse ju duhen më pak se pesë minuta, bëjeni tani.”    /TV Malisheva

Share.