Kryetari i Nismës Sociale Demokrate, Fatmir Limaj, ka inspektuar gjatë ditës së sotme punimet në “Sheshin e Dëshmorëve” në Malishevë. Kjo komunë udhëhiqet nga Ekrem Kastrati, i cili vie nga Nisma Social Demokrate.

Malisheva Urbane është njëri nga projektet më madhore të kësaj komune. Ky projekt përfshin sheshin, parkingun nëntokësor dhe pjesët tjera përcjellëse.

Limaj ka falendëruar të gjithë bashkëpuntorët e këtij projekti.

“Progres i jashtëzakonshëm, mirënjohje e veçantë bashkëpunëtorëve në perkushtimin për përfundimit e punimeve në afat rekord”, thuhet në postim.

Postimi i plotë:

Share.