Komuna e Podujevës njofton fermerët se është zgjatur afati për aplikim për Pagesa Direkte në bujqësi për vitin 2023, në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

“Zgjatja e afatit bëhet për 8 ditë, përkatësisht nga data 30 Mars 2023 deri më 06 Prill 2023 në orën 16:00”, thuhet në njoftim.

/TV Malisheva

Share.