Te ulësja e kryeministri Albin Kurti në Kuvendin e Kosovës, deputetët e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra dhe Hajdar Beqa, kanë vendosur një pankartë me mbishkrimin ” Unë i besoj Martin B€ri$hajt”.

Seanca e Kuvendit po vazhdon.

/TV Malisheva

Share.