Drejtori i Operimeve në KEDS, z. Milazim Avdiu, ka pranuar mirënjohjen në emër të KEDS nga Federata e Futbollit të Kosovës.
“Kjo mirënjohje është një dëshmi e besimit tonë në fuqinë e sportit për të frymëzuar, bashkuar dhe krijuar ndryshime pozitive në komunitet. Si dhe na motivon të vazhdojmë përpjekjet tona në fuqizimin e sportistëve dhe promovimin e jetesës aktive dhe të shëndetshme”, shkruan KEDS-i.
/TV Malisheva

Share.