Drejtoria për arsim dhe edukim në gjimnazin “Hamdi Berisha” në Komunën e Malishevës sot ka njoftuar për datën dhe orën e ceremonisë së diplomimit të maturantëve, raporton TV Malisheva.

Kjo ceremoni pritet të realizohet më 20 qershor 2022 në ora 17:00, e cila do të mbahet në sallën sportive të gjimnazit ”Hamdi Berisha”.

Lajmi është bërë i ditur nga faqja zyrtare e gjimnazit “Hamdi Berisha”, në Facebook.

/TV Malisheva

Share.