Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati ka bërë të ditur sot se do t’i dërgojnë në Hagë, për ushtarët e UÇK-së letrat dhe vizatimet e fëmijëve të Prishtinës.

Pas ligjeratave të ushtarëve të UÇK-së në disa prej shkollave të Prishtinës, Musmurati ka potencuar se fëmijët kanë bërë punime të ndryshme, të cilat i kanë shpërndarë në OVL të UÇK-së.

“Disa prej tyre po i dërgojmë tek liderët e UÇK-së që po mbahen në Hagë”, ka shkruar ndër të tjera Musmurati në Facebook.

Share.