Ndërtesa më e lartë në botë, Burj Khalifa, në Dubai ka marrë format e flamurin kuq e zi.

Në këtë ndërtesë që ndodhet në Dubai është shfaqur flamuri i kombëtar shqiptar, me prapavijë të kuqe dhe me shiponjën e zezë dykrenare në mes.

Burj Khalifa është është 829.8 metra e lartë.

Videon ku flamuri kombëtar ndriçon në qiellin e errët të Dubait e ka publikuar kryeministri shqiptar, Edi Rama.

Share.