Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi  me kryetarin e Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, marrëveshje kjo për financim të përbashkët të projektit “ndërtimi i rrugës Kërvasari (Malishevë) – Nishor (Suharekës).

Kjo marrëveshje ka për qëllim përmirësimin edhe më tej të infrastrukturës rrugore dhe rritjes së shërbimeve të banorëve të dy komunave tona respektive dhe qytetarëve tjerë pa dallim.

/TV Malisheva

Share.