Shumë gra përpiqen të tërheqin burrat duke u fokusuar shumë tek format e tyre trupore, që nga mbajtja e dietave e deri tek operacionet plastike.

Por sipas studimeve që janë kryer, ajo që vërtet i magjeps meshkujt nuk ka të bëjë me kilogramët apo perfekten e mundshme.

Pavarësisht nga pesha apo lloji i trupit, këto janë disa nga gjërat që meshkujt pëlqejnë tek femrat:

–Flokët: Sidomos kur janë të sapo larë, kanë erë të pastër dhe janë të butë.

–Sytë: Nuk ka asgjë më seksi se një vështrim i qëndrueshëm, veçanërisht kur rrezaton shkëlqim, erotizëm dhe inteligjencë.

–Lëkura e butë, e pastër dhe me aromë të mirë.

–Mbajta drejt e trupit dhe pjesa e qafës janë dy elementë që e bëjnë një femër të parezistueshme për meshkujt.

–Barku: Bark i sheshtë dhe i bukur do jetë gjithmonë pjesë shumë ndjellëse për një mashkull.

-Format e rregullta trupore dhe madhësia e shpatullave.

–Pjesa e gjoksit është po ashtu një pjesë shumë seksuale tek një femër, pavarësisht formës apo madhësisë.

 

Share.