Nxënësit e shkollës “2 Dëshmorët”, nga fshati Sheremetaj ku Liridona Ademaj ka përfunduar shkollën fillore janë parë në rivarrimin e saj.

Ata janë parë të veshur me portretin e saj dhe me lule në dorë në rivarrimin e të ndjerës.

Sot, nga fshati Cërmjan është zhvarrosur trupi i Liridona Ademajt.

Me kërkesë të familjarëve, rivarrimi është duke u bërë në Rracaj të Gjakovës.

Trupi i Liridona Ademajt, u varros të premten në fshatin Cërmjan të Gjakovës, nga vjen bashkëshorti i saj, Naim Murseli.

Por, pas arrestimit të Murselit si i përfshirë në vrasjen e saj, familjarët kanë kërkuar ta zhvarrosin trupin.

/TV Malisheva

Share.