Superliga e Kosovës vazhdon sot me ndeshjet e xhiros së 20’të.

Në planprogramin e ditës së sotme janë të parapara të zhvillohen dy takime, shkruan TV Malisheva.

Malisheva udhëton sot në Gjilan, loja fillon në ora 13:00.

 

Një ndeshje tjëtër interesante është ajo mes Ballkanit dhe Drenicës.

 

Share.